BromanGard | Café
15850
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15850,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
välj kopp

Café

BromanGards lilla café ligger mitt i en levande ateljé, alltså ett ateljecafé! Här kan ni välja er favoritkopp och koppla av med en kaffe med hembakat bröd, eller varför inte en våffla med hemkokt sylt och grädde. Samtidigt kan ni njuta av de romantiska akvarelltavlorna fyllda med kloka ord, inhandla hantverk från traktens slöjdare eller en äkta Dalahäst från Nils Olssons i Nusnäs.

Allt bröd är bakat med kärlek här i köket.

Sommartid har vi uteservering, en rofylld plats precis intill byns pärla. Här har Ryssån dämts upp till en vattenspegel och en brusande fors. En gammal båt från 1800-talet har blivit barnens egen sandlåda!

Självklart har vi äkta gräddglass från Sia när det är sommar!

I vårt ateljecafé har vi bland annat haft stickcafé, dräktjunta och spontana musikkvällar. Titta gärna in när du är i närheten för att se vad som är på gång.Håll även utkik på BromanGards sida på Facebook efter våra evenemang eller här under fliken ”Aktuellt”!

”Vägen till hjärtat går genom magen”

Våra öppettider hittar du under fliken ”Aktuellt”

Bilder