BromanGard | Bed & breakfast
15893
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15893,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Frukost

Bed & Breakfast

Vill ni bo mitt i en Dalaby bland röda stugor med vita knutar?

Boka rum direkt på +46 (0)736 310 314 / Lena

Vi är ett litet B&B, med åtta bäddar fördelat på två rum, i byn Ryssa strax utanför Mora. Här bor du bekvämt och mysigt i hemmiljö med ett porlande vattendrag strax utanför fönstret och byns egen midsommarstång precis framför huset.  I våra två rum i huvudbyggnaden är inte husdjur tillåtna men sommartid har vi öppet i ”Drängkammaren” ute på gården och där välkomnar vi även våra fyrbenta gäster.

När du bor hos oss ingår sänglinne, handdukar och frukost för självservering. Förutom hyllorna med sällskapsspel och böcker har ni också ett fullt utrustat kök till ert förfogande. Drängkammaren har eget sommarkök och egen dusch och toalett inne i huvudbyggnaden.

Njut av närheten till Siljans strand, skogen och naturen, Gesundaberget och Tomteland. Vi har även gamla cyklar som du kan låna gratis. Med endast 15 minuter, med bil, till Mora har du också nära till kultur, shopping och restauranger.

I Ryssa har vi fri parkering och våra boendegäster har möjlighet att ladda sin elbil.

”I varje skog finns en oupptäckt glänta som endast kan finnas av den som gått vilse”

Supernöjda med ett mycket fräscht B&B-boende. Allt var så välordnat och genomtänkt. Återkommer gärna. Lycka till med ert trevliga initiativ.

Yvonne och Hans-Arne, Sörmland

Hemtrevligt och supermysigt. Älskar alla detaljer och alla möjligheter man har här. Rent och ombonat med genuin känsla. Fantastisk härlig frukost som var oerhört fint presenterad. Fantastisk uteplats och vacker utsikt från rummet. Har haft en underbar vistelse och fått massa inspiration. Från vacker konst omkring oss. Tack!

Familjen Karlsson, Stockholm

Tack så mycket för en fin övernattning i er fina våning. Tyst och lungt och god sömn. Härligt fastän det regnade.

Gunnar och Anna-Karin, Ljungskile

Tusen tack för trevligt bemötande och supermysigt boende. Väldigt vackra akvareller också. Lycka till i fortsättningen!

Hanna och Britta, Hudiksvall

Våra rum

Gard-rummet

Fyra bäddar och en utmärkt läshörna.

Broman-rummet

Fyra bäddar och fönster mot vattnet.

Drängkammaren

Ett sommarboende med två bäddar i ett intilliggande annex ute på gården. Här välkomnar vi även husdjur.