BromanGard | Aktuellt
16655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16655,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sommarcafé & ateljé, öppettider!

Jag kommer att öppna BromanGards ateljé och café fr.o.m midsommarafton.

Våra öppettider i sommar är som de brukar vara lite spontana. Säkrast är torsdag – söndag ca kl 14- 17. Oftast har jag öppet alla eftermiddagar i veckans alla dagar.

Vill du vet bestämt om jag har öppnat så ring mig på tele 0736 310 314 

Till dig som undrar varför det är så spontana tider så vill jag förklara att jag har förmånen att ensam få vara allt i allo på vårt underbara ställe. Detta gör att om jag har haft fullbelagt på B&B, som är öppet alla dagar i veckan, så tar det lite längre tid att städa ur och då öppnar jag caféet lite senare på eftermiddagen.

”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”

Å visst det är sant som man säger att allt bröd är bakat med kärlek av mig. Ååå ja, vi har så frasiga våfflor som man pratar om och glassen är gräddglass från SIA. Det är sant!

Välkommen

Midsommarfirande i Ryssa Midsommardagen Lördag 23 juni

Kl 11 samlas alla som vill för att plocka blommor och binda kransar vid kapellet

Kl 16 går det nationalklädda tåget genom byn, kom och bär du med! I täten går spelmännen spelandes ända fram till majstången och när stången är skrudad så reses den och sedan blir det dans!!

Välkommen till en äkta Dalamidsommar

”finns det hjärterum så finns det stjärterum”

Ateljé Lena Broman

Jag har öppet när du önskar, om jag kan!

 Vintertid så är jag oftast i ateljén och skapar på torsdagar och fredagar!

Min ateljé är en levande ateljé där du kan komma medans jag skapar. Du kan ta en kopp kaffe, byta några ord kanske hitta en present!

Ring mig på 0736 310 314, så ses vi i Ryssa!

Sommarcafé, ledigt i paviljongen!